Vasárnap a felnőttek versenyével fejeződött be a G1-es besorolású European Multi Games elnevezésű kontinenstornán. Az előző napokhoz hasonlóan most is volt magyar, aki a negyeddöntőig verekedte magát.

Patakfalvy Csenge

Válogatott versenyzőink közül Patakfalvy Csenge (62 kg) jutott a legmesszebb a vasárnapi versenynap során. Első meccsén a görög Niki Bonti ellen 19-15-re nyert és jutott a negyeddöntőbe. Ott az osztrák Elham Mohammadi egy végsőkig kiélezett csatában, 15-13-ra jobbnak bizonyult, ezzel Csenge csatlakozott a magyar küldöttség szép számú ötödik helyezettjeihez.

Az ugyanebben a súlycsoportban induló Gadácsi Dorottya a nyolcaddöntőben szoros meccset vívva, 19-17-re kapott ki a görög Konstantina Tzelitől.

Egyházas András és Berei Béla (mindkettő 68 kg), valamint Kopcsik Laura (49 kg) is az első mérkőzésén kapott ki orosz, bolgár, illetve görög riválistól.

Az UTE színeiben indult Füredi Rebeka (67 kg) az első meccsét nyerte a szerb Nadica Bozaniccsal szemben, majd a spanyol Jone Magdaleno Albizu 15-3-as győzelmével megállította a negyeddöntőben, így ő is ötödik lett.