A stockholmi G2-es verseny elődöntőjéig jutott Józsa Levente megszerezte az egy évben, G-s versenyeken elérhető negyven pontot. A magyarok közül idén ez először az olimpiai ötödik Salim Omar Gergelynek sikerült.

A kétnapos svéd openen szombaton Józsa Levente (68 kg, fenti képen) három meccset is nagy fölénnyel nyerve (az olasz Venelante ellen 23-3, a brit Booth ellen 21-1, míg a horvát Glasnovic ellen 26-6) jutott az elődöntőbe. Ezzel az eredménnyel pedig megszerezte a 2022-ben G-s versenyen szerezhető maximális 40 pontot. Hogy a közelgő, májusi (május 19-22.), manchesteri Európa-bajnokság előtt nehogy megsérüljön, a fináléba kerülésért rendezendő mérkőzésre már nem állt ki, így bronzérmesként végzett.

Bailey Kelen (87 kg) ötödikként zárt, miután a negyeddöntőben kikapott a horvát Bilic Pavlinovictól.

Patakfalvy Csenge (62 kg) első mérkőzését nyerte a svéd Touma ellen, de a horvát Taslak útját állta a nyolcaddöntőben. Ugyanebben a súlycsoportban Gueli Zoé is hozta az első találkozóját az osztrák  Schwentner ellen, de a legjobb tizenhat között Magdaleno Albizu megállította a magyar lányt.

Vasárnap az utánpótláskorúak versenyeznek, Márton Luana és Gueli Sophie lép pástra.