Befejezte szereplését minden magyar a szombaton záródó, beleki klubcsapat Európa-bajnokságon. A második versenynapon a juniorok küzdelmében Kopcsik Laura harmadik, Fischer Péter és Andric Nikola ötödik lett.

A törökországi klubcsapat Eb-n az Újpest képviselte hazánkat. A felnőttek csütörtöki versenynapján elért harmadik (Füredi Rebeka) és ötödik (Ducz Barbara) helyezés után a juniorok léptek pástra pénteken.
Kopcsik Laura (junior 42 kg) a nyolcaddöntőben az azerbajdzsáni Akbarova ellen 2-0-s győzelemmel nyitotta a napot. A szoros csata után újabb izgalmas összecsapás várt a magyar lányra. A török Zararsiz azonban nem tudta útját állni, és Laura 4-3-as végeredménnyel már a négy között volt. Sokáig úgy tűnt, a finálé is elérhető, hiszen a szintén török Ardic ellen Kopcsik szinte végig vezetett 1-0-ra, ám a hazai pályán versenyző rivális két intéssel egalizált, majd az utolsó pillanatokban egy fejtalálattal megnyerte a találkozó (1-4). Ezzel az újpestiek második bronzérmüket szerezték a kontinenstornán.
Andric Nikola (junior 59 kg) a török Arslanturkkel találta szembe magát a nyolcaddöntőben, akivel három menet után 8-8-ra végeztek. Az aranypontot a magyar fiú szerezte, és jutott tovább. A negyeddöntő azonban a végállomást jelentette, a kazah Bekbolat 8-3-mal búcsúztatta Andricot, aki ötödikként zárta a viadalt.
Így tett Fischer Péter (junior 48 kg) is. Előbb magabiztosan legyőzte (14-6) a török Gencet, majd a négy közé kerülésért rendezett összecsapáson az ukrán Ivanov 10-2-re nyert ellene.
Az Újpest a szombati kadetversenyeken már nem indít versenyzőt, két bronzéremmel, és három ötödik hellyel zárta a klub Eb-t.