A Magyar Triatlon Szövetség 2017. február 24-26. között világkonferenciát szervez a Nemzetközi Triatlon Szövetséggel (ITU) karöltve.

A konferencia előadások sorozatából, workshopokból és intenzív kurzusokból áll, melyek a sportesemények versenyzőközpontú fejlesztésére koncentrálnak. Többek között lehetőséget biztosít rendezvény marketingstratégiák és fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéskörök megvitatására, bemutatja a sportolói élmény és tapasztalatszerzés fejlesztésének módjait, valamint versenyszervezői feladatokat és még számos ehhez kapcsolódó téma megvitatására ad lehetőséget.

A rendezvényen olyan neves szakemberek tartanak előadást, mint Márkus Gergely, az ITU Sportigazgatója, Yann Le Moenner, az Amuary Sport Organization vezérigazgatója mely cég többek között a Tour de France és a Dakar versenyek szervezésében is érdekelt, Sheila Findlay, a több tízezer versenyzőnek élményt adó edmontoni WTS versenyigazgatója, továbbá Dr. Sergio Migliorini, az ITU Orvosi és Antidopping Bizottságának elnöke.

További részletek:

ITU_Vilagkonferencia_2017