A Pécsen rendezett Országos Taekwondo Diákbajnokságot (Engrich Mariann Emlékverseny) a tizenhét aranyérmet gyűjtő Honvéd nyerte, Berei Béla lett a legtechnikásabb versenyző. A versenyen debütált a Nemzetközi Taekwondo Szövetség által is használt videozsűri, aminek köszönhetően a mérkőzések hamarosan egytől egyig visszanézhetőek lesznek.

Honvéd, Diákbajnokság 2017, Pécs

A Honvéd indította a legtöbb versenyzőt és nyerte a csapatversenyt

Honvéd, Diákbajnokság 2017, PécsA pécsi Gandhi Sportcsarnok adott otthont az idei diákbajnokságnak, ahol közel százötven fiatal lépett pástra szombaton. A nap végén a Honvéd csapata bizonyult a legjobbnak, tizenhét megszerzett aranyérmükkel ők nyerték a csapatversenyt és vihették haza az Engrich Mariann vándorserleget. Második lett a Tájfun, míg harmadik az Arany Tigris csapata. A legtechnikásabb versenyzőnek Berei Bélát, míg a legjobb bírónak Hóvári Juditot választották.

A szövetség ezen a versenyen vezette be a nemzetközi szövetség (WTF) által is használt videozsűrit. A három páston zajló küzdelmeket 2-2 kamera vette. A bírók ennek segítségével tudják elemezni a kétes szituációkat. Ezen túlmenően a találkozók hamarosan elérhetőek lesznek a Dartfish TV rendszerében.

Berei Béla a diákbajnokságon

Berei Béla volt a legtechnikásabb