Az utolsó magyar érdekeltségű napra maradt a legjobb eredmény az athéni, G2-es besorolású Presidents Cupon, Patakfalvy Csenge a negyeddöntőig jutott.

Patakfalvy Csenge az athéni Presidents Cup 62 kg-osai között a legjobb 32 közé kerülésért a görög Talaiporouval találkozott. Az első menet után egyetlen intéssel vezetett Csenge 1-0-ra, amit a másodikban két kétpontossal megtoldott, azaz 5-0-s magyar előnyt regisztrálhattunk. A záró felvonásban indultak be igazán a hölgyek, ami magabiztos (19-7-es) Patakfalvy győzelmet eredményezett.

A legjobb 16 közé kerülésért a görög Grammatikopoulou ellen Patakfalvy Csenge 4-3-as fórra tett szert az első két percet követően, a hellén azonban gyorsan fordított a második elején (4-5). Fél perccel a menet vége előtt sikerült egalizálni, 5-5-ről várták a záró felvonást a felek. Itt Grammatikopoulou kezdett jobban, gyorsan 5-7-re módosította az állást, amit egy perccel a vége előtt még egy intéssel megtoldott (5-8). Csenge azonban egy őrületes hajrával fordított, előbb feljött kettőre, majd az utolsó másodpercekben 9-8-ra fordítva továbbjutott a nyolcaddöntőbe!

Óriási mérkőzést vívott a kanadai Rousseauval a nyolc közé kerülésért rendezett találkozón. A magyar lány vezetett 4-3-ra az első menet után, majd 7-7-re álltak két felvonást követően. A mérkőzés 10-10-zel zárult, jöhetett a ráadás, ahol Csenge szinte azonnal kétpontossal talált és jutott a negyeddöntőbe.

Ott a moldáv U21-es Európa-bajnok Ciuchitu hamar előnybe került, 7-0-s vezetéssel zárta az első menetet. A másodikban sok pont nem esett, 9-1-es moldáv előnyről folytatták a harmadik két percet. Ciuchitu tovább növelte a fórt, kevéssel a vége előtt kialakult a 20 pontos különbség, a moldáv lány 26-5-re nyert. Csenge legjobb magyarként az ötödik helyen zárt.

 Korábban Kotsis Edina és Patakfalvy Luca is a nyolcaddöntőben búcsúzott.