Összefogásra hív a Magyar Taekwondo Szövetség. A Sárga-tenger sportolójának, Pásztor Zsoltnak mielőbbi felépülését elősegítendő kérjük, aki teheti, segítsen. Részletek a lenti levélben.

A Patakfalvy Miklós által írt levél:

“Tisztelt Taekwondosok!
Kedves Barátaim!

Talán Ti is hallottátok már, milyen súlyos egészségügyi károsodás érte egyik taekwondos társunkat, a Sárga-tenger SE sportolóját, Pásztor Zsoltot. Minden bizonnyal az is eljutott hozzátok, hogy milyen komoly nehézségekkel kell megküzdenie neki és családjának, hogy a fiatal taekwondós minél teljesebb életet élhessen, minél hamarabb felépüljön.

A Magyar Taekwondo Szövetség vezetőjeként azzal a kéréssel fordulok most hozzátok, mindazokhoz, akik a taekwondósok „családjához” tartoznak, hogy lehetőségeinkhez képest segítsük Zsolt felépülését közösen! Nem kell nagy dolgokra, nagy összegekre gondolni, de ha mindenki csak kicsit is tud segíteni, az hihetetlenül sokra mehet.

A Magyar Taekwondo Szövetség februári bankettjén, a tavalyi év legeredményesebb edzői jutalomban részesültek. Köztük volt az MTK Taekwondo Szakosztályának vezetőedzője, Dr. Márton Zsolt Krisztián is, aki tanítványai remek tavalyi szereplése után (junior Európa-bajnoki 1. és 3. helyezése) 75.000.- Ft jutalomban részesült. Ő, ezt az összeget erre a célra ajánlotta fel.

A kezdeményezéshez már csatlakozott a KWON Hungary BT is, aki a családnak természetbeni támogatás formájában, egy rend taekwondo ruhát és egy fekete övet adományozott.

Aki úgy érzi, hogy akár egy kisebb összeggel is, de hozzá tud járulni Pásztor Zsolt fejlesztő terápiájához, életminőségének javításához, az személyesen, vagy facebook-on keresheti Pásztor Zsolt édesapját, illetve az alábbi számlaszámra, akár direkt utalhat is:

Pásztor Zsolt
OTP bank
11773140 – 00317777

Emellett kupakgyűjtést is indított a család, amiben szintén kérjük a Ti segítségeteket. Nem kell mást tennetek, mint letisztítva eltenni bármilyen műanyag kupakot, fedőt, akár osztálytársakkal, kollégákkal, szomszédokkal közösen, majd megkeresni Pásztor Zsolt édesapját és az összegyűjtött kupakokat átadni neki. A kupakokból beváltott összeg, szintén Zsola felépülését segíti.

Köszönöm megértésteke és támogatásotokat!

A Magyar Taekwondo Szövetség elnöksége nevében

Patakfalvy Miklós
Elnök”