A Varsóban rendezett, kétnapos nyílt lengyel versenyen Gadácsi Dorottya és Patakfalvy Luca arany-, Molnár Bendegúz ezüst-, Berei Béla és Egyházas András bronzérmesként zárt.

A junior világbajnokság szempontjából fontos felkészülési állomás volt a G1-es besorolású, hétvégi verseny a magyar fiatalok számára, míg a felnőtteknek a rutinszerzést szolgálta a varsói megmérettetés.

Gadácsi Dorottya (junior, 63 kg) lengyel, svájci és horvát ellenfél testén keresztül jutott a fináléba, ahol a cseh Drobna ellen 9-8-cal bizonyult jobbnak.

Patakfalvy Luca (junior, 49 kg) lengyel, német és mexikói riválist búcsúztatott a döntőig vezető úton, ahol a hazai pályán versenyző Jamiolkowskát 1-0 arányban győzte le, és nyert ő is aranyat.

Molnár Bendegúz (kadet, 33 kg) finnt, lengyelt, majd beloruszt vert, csak az ukrán Oganov volt jobb nála a nap során, aminek köszönhetően ezüstérmet nyert a fiatal magyar.

Egyházas András és Berei Béla (mindkettő junior, 63 kg) az elődöntőig verekedte magát, brit, illetve belga ellenfél állta útjukat a döntőbe jutásért rendezett találkozókon, így elmaradt a magyar finálé, de mindketten a dobogóra állhattak.

A válogatotton kívül az Újpest csapata két bronzérmet szerzett Füredi Rebeka és Lipcsei Claudia révén.