A minap kaptuk a megrendítő hírt, hogy Endes Zsolt, az MTK és a magyar taekwondo válogatott korábbi remek versenyzője, többszörös országos bajnok, 2018. november 25-én, vasárnap hajnalban, tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Zsolt az MTK Taekwondo szakosztályában nőtt fel, ott lett válogatott sportoló. A sport mellett a tanulást, a civil életben való boldogulást is fontosnak tartotta. Aktív versenyzői pályafutását befejezve a Rendőrtiszti Főiskolán szerezte első diplomáját, majd a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szakedzői diplomát.

1997-től a Budapesti Rendészeti Szakközépiskolában oktatott, majd 2004-ben Ady-ligetre került, ahol előszór testnevelést és önvédelmet, később jogi- és igazgatásrendészeti-, valamint bűnügyi ismereteket tanított. Alezredesi rendfokozatban volt.

A Magyar Taekwondo Szövetsége vezetése és tagsága, az MTK szakmai vezetése és tagsága, edzői, sport- és versenyzőtársai nevében őszinte együttérzését fejezi ki Endes Zsolt családjának, feleségének és gyermekeinek.

Endes Zsolt rendőr alezredes katonai tiszteletadással egybekötött búcsúztatója 2018. december 12-én 11 óra 45 perckor lesz a budapesti Új Köztemetőben (Kozma u. 8-10. 3-as ravatalozó).