Két parasportoló, Marsicki Richárd, és D. Kiss Zoltán vett részt a Dél-Koreában rendezett Chuncheon Openen, ahol mindketten a negyeddöntőig jutottak.

Marsicki Richárd (K44 -75 kg) a nyolcaddöntőben KO-val ütötte el a továbbjutástól a horvát Edi Karadzicsot, a mérkőzést idő előtt beszüntették, de nem is tudta volna folytatni a versenyzést déli szomszédunk. A következő körben a jóval tapasztaltabb, orosz Magomedzagir Isaldibirov várt rá. Az első menet után 1-0 volt Marsicki fórja, a második végén azonban az orosz fordított és 4-1-re vezetett. Aztán szépen lassan növelni tudta előnyét – többek között négy intést is megítéltek Ricsi ellen passzivitásért – és végül 15-1-es győzelmet aratott a magyar fiú ellen a negyeddöntőben. Ricsi ötödik lett az ázsiai tornán.
D. Kiss Zoltán (K44 +75 kg)  jól indított negyeddöntős meccsén a hazai környezetben pástra lépő Kim Myung hwan ellen. 7-6-os dél-koreai vezetésnél Zoli kapott egy lágyékrúgást, ami után megintették ellenfelét. 7-7 helyett azonban mégis 8-6-ra módosult az állás, mert a videózás után törölték a büntetést és mivel Zoli földre került, ő kapott intést. Ekkor már csak másodpercek voltak hátra, a nagy hajrá  azonban egyenlítésre már nem volt elegendő, így ő is ötödikként zárt.
– Összességében mindkettejükre büszke vagyok, Zoli mindent megcsinált, amit kértem, és ha igazságosabb a rendszer egy kicsit, meg is nyerhette volna a meccsét. Ricsivel is elégedett vagyok, nála látszott, az erőn, állóképességen és kitartáson kell még csiszolni – nyilatkozta a paracsapat edzője, Szarka Tünde.