A korlátozások enyhítésének köszönhetően újra lesz Taekwon-day, ráadásul nem is akárhol, hanem a Lupa Beachen! A helyszín egyúttal lehetővé teszi az első strand formagyakorlat bajnokság lebonyolítását is.

A Magyar Taekwondo Szövetség a versenysport mellett változatlanul fontosnak tartja a taekwondo harcművészeti oldalát, illetve a sportágban rejlő szabadidősport tevékenységet is. Ezért is indította el korábbi főtitkára, Kazinczy Viktor kezdeményezésére a Taekwon-day elnevezésű családi napot, ami a résztvevők visszajelzése alapján határozottan sikeres kezdeményezésnek bizonyult. Tekintettel a járványhelyzetre az elnökség úgy döntött, hogy biztonsági szempontokat is figyelembe véve, a nyár második felében, augusztus 8-án rendezi meg az idei Taekwon-dayt.

Figyelemmel a nyári időpontra, új helyszínen, a Lupa Beachen lesz az egész napos rendezvény.

A program is változik, a gyorsrúgó verseny bővülni fog egy-két további kategóriával és hagyományteremtő szándékkal megrendezik az első Beach Poomsae Bajnokságot is.

Természetesen lehetőség lesz a különböző sportprogramokra is jelentkezni, így lehet strandröpizni, focizni, strandkézizni és persze fürdeni, úszni, csónakázni.

2020 Taekwon-day kiírás

Beach poomsae szülői nyilatkozat

Gyorsrúgó szülői nyilatkozat

Nevezési Lap